Andere activiteit kiezen?

Afkoelen in en spelen bij de Speelsloot

Bij de Speelsloot kun je heerlijk een dag ravotten en spelen in en om het water. Altijd al een vliegtuig willen besturen en spotten? Dit kan bij de Speelsloot.

De Speelsloot is één van de zeven mooie en gezellige strandjes in Het Twiske. Bij het strandje vind je vanaf juli 2022 nieuwe speeltoestellen. De Speelsloot is namelijk een nieuw vliegveldje met een vliegtuig en verkeerstoren rijker. Een leuke verkeerstoren met een glijbaan en ook is van houten blokken 'een landingsbaan gemaakt'. Nieuwe speeltoestellen waar je heerlijk op en in kunt spelen.. Leef je uit op de klimtoren, neem het pontje over het water of de wateroversteek en heb waterpret in de kabelbaan En na al dat ravotten en gespeel is het tijd voor een lekkere picknick.

De nieuwe speeltoestellen zijn in de plaatsgekomen van het indianendorp met wigwams en totempaal.

Goed om te weten
Voor de veiligheid ligt aan de beide kopse kanten van de speelsloot een ballenlijn. Er is geen toezicht, dus let zelf goed op!
Het is ook goed om te weten dat je bij de Speelsloot niet mag barbecueën en dat er geen honden mogen komen.

Zwemwaterkwaliteit
De provincie Noord-Holland houdt toezicht op de hygiëne en veiligheid van de officiële zwemplekken, van 1 mei tot 1 oktober. Als er een waarschuwing of zwemverbod nodig is, wordt dat op het strand met een bord bekend gemaakt. Wil je vooraf weten of het water oké is, dan staat de actuele informatie over de waterkwaliteit en veiligheid op www.zwemwater.nl.

Locatie