Nieuw! Fotowandelingen in Het Twiske.

Nieuw in het activiteitenaanbod van IVN Twiske zijn de fotowandelingen in Het Twiske onder leiding van Pauli van Oort. Als natuurfotograaf heeft zij er al vele foto-uurtjes opzitten in Het Twiske. In combinatie met haar IVN Twiske gidskennis neemt zij je graag mee om de natuur in Het Twiske te beleven en op een mooie manier vast te leggen.

De wandelingen duren ongeveer twee uur en vinden plaats in deelgebied De Blokken in Het Twiske. Zoals gezegd, gaat het hier vooral om beleven en goed kijken. Er wordt dus niet snel gewandeld. De wandeling is geschikt voor iedereen die graag fotografeert en van de natuur houdt of daar meer over wil leren. Het maakt niet uit of je nu met je mobiel of een gewone camera wilt fotograferen. De kunst is om het beeld, zoals gezien door jouw ogen, zo goed mogelijk vast te leggen.

Pauli kan je tips geven en uiteraard zal er ook onderling met de deelnemers uitgewisseld worden. je kijkt naar het licht, de compositie, maar bovenal ook naar wat je fotografeert en waar je oog op valt. Weet je wat je vastlegt? Ook daar geeft Pauli je informatie over of tips hoe daar achter te komen. Je kijkt naar landschappen, vogels, bloemen, planten, vlinders, libellen, bomen, etc..

De wandelingen van 26, 29 mei en 3 juni zitten al vol! Nieuwe data zijn 10 en 16 juni. Geef je belangstelling door, ook als je niet op deze data kunt. Meerdere data zullen nog gepland worden en dan kom je op de ‘wachtlijst’. Bij regen gaat de excursie niet door en krijg je tijdig bericht.

Waar verzamelen:
Bij de Stuwdam in het Twiske, Zuiderlaaik 1, Oostzaan

Wanneer:
zaterdag 10 juni en vrijdag 16 juni. Start om 10.30 uur einde 12.30 uur, bij voldoende belangstelling worden meerdere data gepland.

Doelgroep:
Iedereen die van fotograferen en de natuur houdt.

Aantal deelnemers:
maximaal 8 per keer.

Duur:
ongeveer twee uur.

Aanmelden bij:
paulivoort@gmail.com onder vermelding van gewenste datum, emailadres en mobiel telefoonnummer.