Andere activiteit kiezen?

Heerlijk ravotten op en aan het water

Ook voor de kleintjes is er genoeg te beleven in Het Twiske. Wat dacht je van de mooi aangelegde Speelsloot met spannende schommels?

De Speelsloot ligt op een van de zeven mooie en gezellige strandjes in Het Twiske. Bij de Speelsloot vind je een heus indianendorp. Er staan twee kleurrijke wigmans en een fraaie totempaal. Leef je uit op de klimtoren, neem het pontje over het water en probeer droog te blijven tijdens een ritje met de kabelbaan. En na al dat ravotten en gespeel is het tijd voor een lekkere picknick. 

Goed om te weten: Voor de veiligheid ligt aan de beide kopse kanten van de Speelsloot een ballenlijn. Er is geen toezicht, dus je moet zelf goed opletten. Je mag bij de Speelsloot niet barbecueën en er mogen geen honden komen.

Zwemwaterkwaliteit
De provincie Noord-Holland houdt toezicht op de hygiëne en veiligheid van de officiële zwemplekken, van 1 mei tot 1 oktober. Als er een waarschuwing of zwemverbod nodig is, wordt dat op het strand met een bord bekend gemaakt. Wil je vooraf weten of het water oké is, dan staat de actuele informatie over de waterkwaliteit en veiligheid op  www.zwemwater.nl.

Locatie