2022 Stormschade bomen over weg Twiske

Storm Isha kan voor problemen zorgen

Publicatiedatum: 22 januari 2024

De storm trekt vandaag over onze recreatiegebieden. Het is niet veilig. Ga er niet naar toe. Het KNMI heeft voor vandaag het weeralarm 'code oranje' afgegeven.

Vanwege de storm kan het op sommige plekken onveilig zijn door omgevallen bomen en loshangende takken. Paden en wegen in de recreatiegebieden kunnen hierdoor moeilijk begaanbaar zijn. Er kunnen loshangende takken zijn, die door de hevige storm naar beneden vallen. Daardoor is het in de bosrijke deelgebieden zoals het Smaal, Spitsbergen en het Uilenbos niet veilig om rond te lopen of fietsen.

Herstelwerkzaamheden

Nadat de wind is gaan liggen, gaan de medewerkers van beheer de stormschade opnemen en, indien nodig, beginnen met herstelwerkzaamheden.

Ook als de storm is uitgeraasd, blijf alert in de bosrijke gebieden. Er is dan nog steeds kans op loshangende takken, die door de wind alsnog naar beneden kunnen vallen. 

Vragen?

Heb je vragen aan onze beheerder? Stel ze via het contactformulier. Ze staan je graag te woord. Zie je schade? Meld dat dan via het meldingsformulier.

Fotobijschrift: foto stormschade in 2022


Meer nieuws