2020 Twiske Coronavirus

Vier Pasen thuis!

Publicatiedatum: 10 april 2020

Recreatieschap Twiske-Waterland roept iedereen op dit paasweekend het Twiske te mijden en zoveel mogelijk thuis te blijven

We willen voorkomen dat het te druk wordt in het Twiske en het voor mensen onmogelijk wordt om de voorgeschreven 1,5 meter afstand tot elkaar te houden. Het advies is dan ook: geniet vooral van de zon, maar in je tuin of op het balkon!

Gemotoriseerd verkeer
Het Twiske is afgesloten voor gemotoriseerd verkeer, in ieder geval t/m dinsdag 14 april (20.00 uur). Parkeerplaatsen blijven dicht en slagbomen zijn naar beneden. Het Twiske is gedurende deze periode ook niet met de auto toegankelijk voor recreanten met een parkeerabonnement.

Fietsers en wandelaars
Door de gemeente Landsmeer is voor het paasweekend een extra maatregel genomen om te voorkomen dat er te veel mensen uit de regio het Twiske bezoeken. Het Luyendijkje ter hoogte van het viaduct A10 is afgesloten voor fietsers en wandelaars. Dit is de ingang vanuit Amsterdam Noord. Deze maatregel geldt vanaf vrijdag 10 april (9.00 uur) t/m maandag 13 april (20.00 uur).

Alleen samen krijgen we corona onder controle!

Kijk voor het laatste nieuws en de actuele richtlijnen van de Rijksoverheid op www.rijksoverheid.nl/coronavirus

 


Meer nieuws