Werkzaamheden avonturenspeelplaats nieuw speeltoestel

Werkzaamheden voor nieuw speeltoestel

Publicatiedatum: 6 februari 2017

Op 6 februari is gestart met de werkzaamheden voor het plaatsen van een gloednieuw speeltoestel op de Avonturenspeelplaats in Het Twiske.

Op maandag 6 februari is beton gestort voor het plaatsen van een nieuw speeltoestel (koningsschommel) op de avonturenspeelplaats in Het Twiske. De oude koningsschommel is kapot en wordt vervangen door een steviger en duurzamer exemplaar. In plaats van hout is de nieuwe koningsschommel van staal gemaakt. Het duurt ongeveer 10 tot 15 dagen voordat het beton zo hard is, dat de nieuwe koningsschommel geplaatst kan worden. De nieuwe koningsschommel is een echte aanwinst voor de avonturenspeelplaats. 

Avonturenspeelplaats
De avonturenspeelplaats in Het Twiske is speciaal aangelegd voor kinderen. Zij kunnen hier zelf het pontje bedienen om aan de overkant te komen. De overkant is ook te bereiken via een touw- of vlottenbrug. Klauter de klimtoren of ga hangend aan de kabelbaan over het land. Om het nog spannender te maken, is er een buizenfort om in en door te gaan. Overal op de avonturenspeelplaats mogen de kinderen opklauteren en opklimmen. Kortom op de avonturenspeelplaats kunnen zij mooie avonturen beleven.

Naast de avonturenspeelplaats liggen speelweides, waar je heerlijk kan zonnen, lekker kan spelen of een balletje trappen. Op deze speelweides staan ook 2 grote picknicktafel.