Voor ondernemers

Ben je als ondernemer op zoek naar een geschikte locatie in een mooie, natuurlijke omgeving? Denk dan eens aan het populaire recreatiegebied Het Twiske. Een ideale plek met prachtige landschappen, rijke historie en uitermate bijzondere natuur. 

Het Twiske: zoveel te zien, zoveel te beleven
Recreatiegebied Het Twiske is een eldorado voor natuur- en recreatieliefhebbers. Er is zoveel te ontdekken, bijvoorbeeld aan de hand van wandel- of fietsroutes. Het unieke karakter en de populariteit maakt het tot een net zo interessant gebied voor ondernemers. De hectiek van de stad ontvluchten kan hier perfect: het terrein is via verschillende toegangswegen goed bereikbaar en biedt bezoekers voldoende parkeerruimte.

Ben jij die nieuwe ondernemer?
Regelmatig zijn wij op zoek naar nieuwe ondernemers om op unieke locaties in Het Twiske recreatievoorzieningen te realiseren. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan per mail contact op met Marieke van Beugen via ondernemersloket@recreatienoordholland.nl. 

Wil je terreingebruik aanvragen?
Voor organisaties is het mogelijk een terrein te reserveren voor het organiseren van een evenement. Lees hier meer over op de pagina terreinverhuur. 

Aanvragen ventvergunning
Ook voor het aanvragen van een ventvergunning/vergunning voor een tijdelijke standplaats is een vergunning nodig van het recreatieschap. Neem hiervoor telefonisch contact op met de beheerder via 075 - 684 43 38. 

Aanbestedingsrichtlijn
Recreatieschap Twiske-Waterland heeft een aanbestedingsrichtlijn opgesteld ten behoeve van aanbesteding van werken, leveringen en diensten. Lees hier de volledige aanbestedingsrichtlijn

Ondermandaat
Recreatie Noord-Holland heeft de bevoegdheid om in naam van bestuursorgaan Recreatieschap Twiske-Waterland besluiten te nemen. Bekijk hier dit volledige ondermandaat/ ondermachtigingsbesluit

Overige regelingen
Ook andere regelingen met betrekking tot ondernemerschap binnen recreatieschap Twiske-Waterland zijn uitvoerig gedocumenteerd. Lees hier het mandaat/machtigingsbesluit t.b.v. het hoofd uitvoeringsorganisatie, de ondermandaat en ondermachtigingsbesluit en de raamovereenkomst voor uitvoering van werkzaamheden.