Twiske Waterland zoekt nieuwe ondernemer voor mobiel verkooppunt

Twiske Waterland zoekt nieuwe ondernemer voor mobiel verkooppunt

Ben jij degene met een foodtruck voor het Kure-Janstrand in Twiske-Waterland?

Wij zoeken een ondernemer met een mobiel verkooppunt voor de Speelsloot en het Kure-Jan strand in het recreatiegebied Het Twiske.

Locatie Kure-Janstrand en Speelsloot Twiske // locatie_kure-jan_strand_en_speelsloot.png (309 K)

Speelsloot

Bij de Speelsloot kun je heerlijk een dag ravotten en spelen in en om het water. Altijd al een vliegtuig willen besturen en spotten? Dit kan bij de Speelsloot.

De Speelsloot is één van de zeven mooie en gezellige strandjes in Het Twiske. Bij het strandje vind je vanaf juli 2022 nieuwe speeltoestellen. De Speelsloot is namelijk een nieuw vliegveldje met een vliegtuig en verkeerstoren rijker. Een leuke verkeerstoren met een glijbaan en ook is van houten blokken 'een landingsbaan gemaakt'. Nieuwe speeltoestellen waar je heerlijk op en in kunt spelen.. Leef je uit op de klimtoren, neem het pontje over het water of de wateroversteek en heb waterpret in de kabelbaan En na al dat ravotten en gespeel is het tijd voor een lekkere picknick.

Kure-Jan strand

Op dit mooie strandje onder de rook van Amsterdam kun je heerlijk relaxen met je vrienden.

Het Kure-Jan is een groot strand waar je zalig kunt zonnebaden of op de Stootersplas op je luchtbed kunt dobberen of zwemmen. Er is geen toezicht, dus let zelf goed op. Heb je na al het geluier zin in actie? Strek je benen en wandel over de aangrenzende strekdam.

Aan het Kure-Jan strand vind je één van de twee duikplaatsen in Het Twiske. Deze duikplek is ook geschikt voor beginnende duikers en minder validen. Je kunt hier mooie kantduiken maken en kennismaken met de onderwaterwereld van de Stootersplas.


Wandelnetwerk Noord-Holland

Bij de locatie komen er veel passanten langs die gebruik maken van één van de wandelingen in het gebied via wandelnetwerknoordholland.nl. Daarnaast komt het landelijke fietsknooppunten systeem langs beide locaties. Hierdoor kan er ook vanuit deze recreatievormen klandizie komen.

Aanmelden

Bent u geïnteresseerd om met een mobiel verkooppunt de Speelsloot en het Kure-Jan strand te bedienen dan vragen wij van u het volgende.

U kunt uw interesse kenbaar maken door u voor 1 maart als kandidaat aan te melden met een plan. In dat plan horen we graag hoe en op welke wijze u aan de beoordelingscriteria voldoet. Hiervoor dient u een e-mail te sturen naar  vastgoed-rnh@recreatienoordholland.nl

In deze email lezen wij graag uw plan en een toelichting over hoe u aan de beoordelingscriteria zal voldoen uw ondernemingsplan/idee.

Vermeld in correspondentie via het mailadres in de onderwerp regel altijd “Mobiel verkooppunt Kure-Jan strand”

Wij ontvangen graag een plan waarin uiteen gezet wordt hoe, wat en wanneer men mobiele verkoop wilt verzorgen op het Kure-Jan strand en de Speelsloot. Zijn er nog andere activiteiten naast Food & Drinks die men wilt aanbieden wat een recreatieve meerwaarde heeft voor de recreant, dan horen we dat ook graag.

Beoordeling plannen

Beoordelingscriteria

  1. Openstelling zomerseizoen
  2. Duurzame exploitatie met b.v. afval en energie
  3. Ambachtelijk, lokaal geproduceerd eten
  4. Affiniteit/ervaring met horeca, recreatie en natuur
  5. Recreatieve waarde

De ontvangen ondernemersplannen zullen wij op bovenstaande criteria beoordelen waarna de voor het recreatiegebied meest geschikte kandidaat wordt uitgenodigd voor een gesprek. Voor het verkrijgen van de vergunning voor het mobiele verkooppunt zijn de kosten 500 euro per jaar.

Het recreatieschap streeft ernaar om uiterlijk 15 maart 2024 bekend te maken welk ondernemersplan geselecteerd is.

De gunning is pas definitief zodra er een getekende overeenkomst of vergunning ligt.

Beschikbare informatie

Wij adviseren u zichzelf goed in te lezen in alle informatie die wij beschikbaar hebben, waarvan wij denken dat nodig is om tot een passend plan te komen. Verder adviseren wij alle geïnteresseerden om een kijkje te nemen in het gebied en specifiek bij het Kure-Jan strand en de Speelsloot.

Inlichtingen

Mis je informatie? Schroom niet contact op te nemen met

vastgoed-rnh@recreatienoordholland.nl

DISCLAIMER

De werving van een ondernemer voor een mobiel verkooppunt aan het Kure-Janstrand en de Speelsloot in Twiske-Waterland is in opdracht van Recreatieschap Twiske-Waterland uitbesteed aan Recreatie Noord-Holland NV. Alle kosten van voorbereiding en planontwikkeling door geïnteresseerden zijn geheel voor eigen rekening en risico. Er is geen sprake van een rekenvergoeding.