Huisregels Het Twiske

Bij een bezoek aan recreatiegebied Het Twiske gaan we ervan uit dat je anderen niet hindert en dat je rekening houdt met de natuur. Wil je graag weten waar je precies mag wandelen met de hond? Of wil je meer informatie over vergunningaanvragen of terreinverhuur? Onderstaand vind je alle benodigde informatie met betrekking tot de huisregels van Het Twiske.

2020 zwaluwen en Stootersplas // 2019_stootersplas.jpg (33 K)Regelgeving recreatiegebied Het Twiske

Graag houden wij samen met al onze bezoekers recreatiegebied Het Twiske schoon en prettig, waarbij iedereen respect heeft voor de natuur en andere bezoekers in het gebied. Lees meer over de regelgeving in recreatiegebied Het Twiske.

2021 hondenbeleid in Het Twiske // 2021_honden.jpg (24 K)Met de hond naar Het Twiske

In recreatiegebied Het Twiske ben je welkom met de hond. In het belang van hygiëne en bescherming van mensen, planten, dieren en vee hebben wij hier wel enkele regels voor opgesteld. Lees meer over wandelen met de hond.

2019 vaarexcursie Ilperveld op 28 juli // 2019_vaarexcursie_ilperveld_landschap_4__fotograaf_klaas_ros-.jpg (29 K)Terreinverhuur

Wil je graag een stuk terrein huren in recreatiegebied Het Twiske? Lees hier hoe je daar een aanvraag voor kunt doen en waar je rekening mee dient te houden. Lees meer over terreinverhuur.