Terreingebruik

Wil je in Het Twiske een activiteit of evenement organiseren, iets verkopen of commerciële foto- en filmpopnamen maken? Dan heb je toestemming van het recreatieschap nodig. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Activiteit of evenement organiseren

In Het Twiske zijn er talloze mogelijkheden om activiteiten of evenementen te organiseren. Zo kun je er groepsactiviteiten organiseren zoals bruiloften, feesten en barbecues. Of bijvoorbeeld filmopnames maken of sportlessen en hondentrainingen geven in de buitenlucht. Dit kan echter niet altijd en overal. Vraag hier daarom ruim van te voren toestemming voor aan. Lees meer over het aanmelden van terreingebruik.

Aanvragen ventvergunning of tijdelijke standplaats

Wil je in recreatiegebied Het Twiske iets verkopen of verhuren, dan heb je officieel toestemming nodig van het recreatieschap. Je moet hiervoor een vent- of standplaatsvergunning aanvragen. Neem voor de mogelijkheden contact op met de afdeling beheer door een mail te sturen naar
info@twiske-waterland.nl.

Foto- en filmopnamen

Voor het maken van foto- en/of filmopnamen voor commerciële doeleinden in Het Twiske is toestemming nodig van het recreatieschap. Neem voor de mogelijkheden contact op met de beheerder via 075 - 684 43 38 of stuur een mail naar info@twiske-waterland.nl.

Kosten terreingebruik

Voor het aanvragen van informatie, een vergunning of een andere dienst kunnen kosten in rekening worden gebracht. Deze kosten kun je terugvinden in de legesverordening

Grote evenementen

Recreatiegebied Het Twiske is een eldorado voor natuur- en recreatieliefhebbers. Er is zoveel te ontdekken. Het unieke karakter en de populariteit maakt het tot een net zo interessant gebied voor evenementen. Het terrein is via verschillende toegangswegen goed bereikbaar en biedt voldoende parkeerruimte.

Neem voor meer informatie contact op met:

Ondernemer evenementenlocaties gezocht

We zoeken regelmatig ondernemers die kansen zien voor onze evenementenlocaties. Op deze pagina vind je de plannen waarvoor wij op dit moment een ondernemer zoeken. Heb je interesse? Neem dan contact op met de personen die bij het project worden genoemd.

Zie hieronder de plekken waarvoor wij een ondernemer zoeken:

Momenteel zoeken wij geen ondernemers