Bereikbaarheid en toegankelijkheid van Het Twiske i.v.m. Welcome To The Future

Publicatiedatum: 17 juli 2018

Bereikbaarheid en toegankelijkheid van Het Twiske i.v.m. Welcome to The Future

Welcome to the Future op zaterdag 21 juli is een leuk, gezellig en inspirerend festival met allerlei muziekstijlen.
Op verschillende podia in het mooie Twiske ontmoet je een scala aan dj's. Welcome to the Future vindt voor de 12de keer plaats in Het Twiske. Het festival start om 12.00 uur en duurt tot 24.00 uur.

Bereikbaarheid tijdens op- en afbouw festival:
In verband met de op- en afbouw van het festival is het gebied “de Hogelkamp”, in de volksmond “de zanddijk” in Het Twiske tijdelijk afgesloten. Dit gebied is afgesloten van 14 juli tot 28 juli 2018. Ook de in de Hogelkamp gelegen mountainbikeroute en het ruiterpad zijn in deze periode niet toegankelijk. Alle overige gebieden binnen Het Twiske zijn wel toegankelijk. Alle ondernemers in Het Twiske zijn en blijven tijdens de opbouw en gedurende het festival bereikbaar.

Bereikbaarheid tijdens het festival:
In verband met de te verwachten grote verkeersdrukte door bezoekers en beperkte parkeermogelijkheden, adviseren we je om met de fiets te komen of met het openbaar vervoer. Mocht je toch met de auto komen, dan kun je deze parkeren in de omgeving van de ingang Oostzaan op de parkeerplaatsen 11, 12, 13, 14 en 15 . Aan de Lange Japkant kun je de auto kwijt op de parkeerplaatsen 16, 17 en 18. Daarnaast wordt dit jaar het dagkampeerterrein Spitsbergen (tegenover de Avonturenspeelplaats)  ook gebruikt als parkeerterrein voor het festival. Andere parkeerplaatsen in Het Twiske zijn niet beschikbaar.

Kamelenbrug en de route over de dijk tijdens festival niet toegankelijk:
Tijdens het festival op zaterdag 21 juli is de Kamelenbrug en de route over de dijk niet toegankelijk voor publiek. Alternatief  voor  De Kamelenbrug is de Polderweg en voor de route over de dijk is dit Het Luyendijkje. De Polderweg kan echter ook druk zijn, omdat dit jaar deze route ook gebruikt wordt als ontsluiting voor het festival.

Strandjes in het Twiske:
Heb je zin in een dagje strandgevoel. Op alle strandje in Het Twiske ben je welkom. Er zijn geen strandjes afgesloten i.v.m. Welcome To The Future. Mocht je naar Het Doesstrand of Vennegatstrand willlen, dan adviseren we je om op de fiets te gaan.

Meer informatie of vragen:
De organisatie van Welcome to the Future doet er alles aan om het festival in goede banen te leiden en overlast zoveel mogelijk te beperken. Indien je tijdens het festival vragen hebt of informatie wilt hebben, dan kun je contact opnemen met de gemeente Landsmeer via  het e-mailadres evenementen@landsmeer.nl of telefonisch
via 06-11594693.


Meer nieuws