2024 fotowedstrijd Twiske-Waterland

Fotowedstrijd: Het Twiske 40 jaar in erfpacht bij recreatieschap Twiske-Waterland

Publicatiedatum: 2 april 2024

Recreatieschap Twiske-Waterland viert feest: 40 jaar geleden werd Het Twiske in erfpacht genomen door het recreatieschap.

Om dit bijzondere jubileum te vieren, organiseert het recreatieschap van 1 april tot en met 31 mei 2024 een fotowedstrijd met het thema ‘Recreëren in de natuur van Twiske-Waterland’. Denk hierbij aan thema's als fietsen, wandelen, spelen, suppen en varen.

Al generaties lang wordt er in Twiske-Waterland volop gerecreëerd. Iedereen geniet op zijn eigen manier van de prachtige natuur in het gebied. Zo houdt de een van een rustgevende wandeling en gaat de ander liever voor wat meer actie op één van de aangelegde mountainbike parcours. Enthousiaste (hobby)fotografen worden uitgedaagd hun ultieme dagje recreëren in de natuur van Twiske-Waterland te vangen in één foto. Dus pak je camera, stel ‘m scherp en ga er op uit!

 Waar moet je foto aan voldoen?

  • Het thema van de fotowedstrijd is ‘Recreëren in de natuur van Twiske-Waterland’. Het is hierbij belangrijk dat het ‘recreatie’ aspect op de foto duidelijk naar voren komt. Hierbij kan gedacht worden aan thema’s als wandelen, suppen, spelen, varen en fietsen in de natuur.
  • De foto moet zijn gemaakt in Twiske-Waterland (zie kaart).
  • De foto moet een jpeg/jpg-bestand van minimaal 3 MB zijn.

Heb jij jouw ultieme dagje recreëren in Twiske-Waterland weten vast te leggen? Stuur deze dan van 1 april tot en met 31 mei 2024 in via info@laagholland.com en maak kans op één van de vijf waardebonnen te besteden bij een ondernemer in Het Twiske!  Deelnemers kunnen maximaal 3 foto's insturen. Daarnaast is het bij inzending belangrijk om de locatie waar de foto is genomen, te benoemen.

Naast een fantastische prijs worden de winnende foto’s tentoongesteld tijdens de feestelijke open dag in Het Twiske op zaterdag 22 juni, waarbij de winnaars worden gehuldigd en de prijzen worden uitgereikt.

Bekijk hier de algemene voorwaarden van deze fotowedstijd. Bij deelname aan deze fotowedstrijd ga je akkoord met deze voorwaarden.


Meer nieuws