Nieuwe speeltoestellen voor de Speelsloot in Het Twiske

Publicatiedatum: 6 juli 2022

Altijd al een vliegtuig willen spotten en besturen? Ook dit kan vanaf deze zomer bij de Speelsloot!

De Speelsloot in Het Twiske is namelijk een nieuw vliegveldje met een vliegtuig en verkeerstoren rijker, waar je heerlijk op en in kunt spelen. Deze nieuwe speeltoestellen zijn in de plaatsgekomen van het indianendorp met wigwams en totempaal. Je vindt de Speelsloot bij het strandje dichtbij parkeerplaats De Lange Jap (nummer 16) aan de zijde van Den Ilp. De Speelsloot is ook goed te bereiken op de fiets. De Speelsloot ligt 10 minuten fietsen vanaf de Avonturenspeelplaats.

Eindeloos ravotten in de Speelsloot
Voor de kleintjes is op de verschillende speelplekken in Het Twiske genoeg te beleven. Eén wel heel mooi aangelegde speelplek is de Speelsloot. Samen met leeftijdsgenootjes kunnen kinderen hier eindeloos ravotten op en aan het water. Lekker spelen op de nieuwe speeltoestelen, klimtoren, met het pontje over het water of wateroversteek en over met de kabelbaan. En na al dat ravotten en gespeel is het tijd voor een lekkere picknick! 

Goed om te weten
Voor de veiligheid ligt aan de beide kanten van de Speelsloot een ballenlijn. Er is geen toezicht, dus het wordt de ouders/verzorgenden/begeleiders aangeraden zelf goed op te letten. Daarnaast mag er bij de Speelsloot niet gebarbecued worden en zijn honden niet toegestaan.


Meer nieuws