Bereikbaarheid Het Twiske

Wil je weten hoe je recreatiegebied Het Twiske per fiets, auto of OV het makkelijkst kunt bezoeken? Lees hier meer over de bereikbaarheid van Het Twiske.

Met de fiets

Wil je recreatiegebied Het Twiske met de fiets bezoeken? Dat kan heel makkelijk! Met de fiets is het vanaf Amsterdam Noord 10 minuten fietsen en vanaf het centrum van Amsterdam doe je er 45 minuten over. In het gebied zelf zijn goed aangelegde fietspaden en duidelijke routes. Kortom: alle reden om heerlijk per fiets een bezoekje aan Het Twiske te brengen. 

Met het openbaar vervoer

Het Twiske is bereikbaar met het openbaar vervoer. Je kunt vanaf station Amsterdam CS met de metro naar station Amsterdam-Noord reizen. Vanaf daar rijden bussen naar Oostzaan of Landsmeer. Je kunt ook vanaf eerdergenoemde stations met de OV-fiets verder reizen. Tip: met de OV-fiets app kun je vooraf checken hoeveel OV-fietsen er op jouw locatie beschikbaar zijn!

Kijk voor meer informatie of voor het plannen van je reis op 9292.nl.

Met de auto

Recreatiegebied Het Twiske wordt in de wijde omgeving op borden van de ANWB aangegeven en is per auto via Oostzaan en Den Ilp bereikbaar. De hoofdingang bevindt zich in Oostzaan en bereik je door vanaf de A8 (Amsterdam - Zaanstad) afslag Oostzaan/Het Twiske te nemen.

Er zijn voldoende betaald parkeermogelijkheden in het gebied. Bekijk hier de geldende parkeertarieven.