Afbouw festival Welcome to the Future in Het Twiske.

Publicatiedatum: 24 juli 2022

Afgelopen zaterdag 23 juli heeft het festival Welcome To The Future plaatsgevonden in Het Twiske. Inmiddels is gestart met de afbouw van het festival en wat betekent dit voor de recreant.

Afbouw
De afbouw is naar verwachting gereed op vrijdagavond 29 juli 2022, waarna het terrein weer open is voor de recreant. Indien de weersomstandigheden de afbouw bemoeilijken, kan de afbouw 1 à 2 dagen langer duren. In deze periode is de zuidoost hoek (ten zuiden van de Pikpotweg en het gebied rondom P1), en de hier aanwezige voorzieningen voor ruiters, moutainbikers en trimmers, afgesloten voor de recreant.

Omleidingen
Vanwege de afsluiting van het festivalterrein (zie plattegrond) tot en met 29 juli én vanwege de afsluiting van diverse andere velden, wegen en paden zijn de volgende omleidingen ingesteld.  

  • ruiters: het ruiterpad over de zandheuvel is afgesloten. Ruiters op deze route worden geadviseerd het ruiterpad westelijk van het Luyendijkje, langs restaurant De Appel, de Avonturenspeelplaats, de stuw, langs de Blokken, in de richting van de dijk te nemen. Vanaf de Polderweg in noordelijke richting is het ruiterpad op de dijk weer open;
  • fietsers en wandelaars: de paden over de zandheuvel en de dijk zijn afgesloten. Alternatieve route is het fietspad tussen het Luyendijkje en P2. Van hieruit kun je jouw weg in noordelijke richting, de Zorgboerderij en de dijk vervolgen.
  • trimmers: de trimroute op de zandheuvel is niet beschikbaar.
  • mountainbikers: de mountainbikeroute is op de zandheuvel is niet beschikbaar. Alternatief is het parcours in Het Smaal.
  • Zorgboerderij de Marsen: parkeren kan op P2, P1 is afgesloten.

Let op! Houdt u rekening met het volgende
In de gehele periode zijn er meer verkeersbewegingen in Het Twiske vanwege de op- en afbouw van het festival, routebewegwijzering en parkeervelden.

Ondernemers
De ondernemers in Het Twiske zijn geopend volgens reguliere openingstijden en goed bereikbaar.

Vragen
Met vragen, opmerkingen of klachten over de bereikbaarheid van het recreatiegebied kan contact worden opgenomen met het Recreatieschap Twiske-Waterland via info@twiske-waterland.nl

 


Meer nieuws